Jubileumboek

ONZE RIJKE HISTORIE VERENIGD EN VEREEUWIGD
Een stad vol verhalen. Dat is Steenbergen nu al (bijna) 750 jaar. Van gerenommeerde handelsstad in de vroege Middeleeuwen ontwikkelde Steenbergen zich in de Tachtigjarige Oorlog tot een strategisch belangrijke vestingstad, waarvan Koning Willem-Alexander officieel nog altijd Heer is.

Bij deze gedenkwaardige mijlpaal in onze geschiedenis hoort natuurlijk een groots Jubileumboek, waarin de rijke historie van al onze kernen niet alleen vereeuwigd, maar voor het eerst ook verenigd wordt.

Een omvangrijk naslagwerk, dat vooral ook verhaalt over de mensen die onze gemeente hebben gemaakt tot wat ‘ie nu is. Van de gezagdragers van weleer en inwoners die tot ver buiten Steenbergen bekend zijn geworden, tot en met de drijvende krachten achter ons bruisende culturele leven, maar ook kleurrijke persoonlijkheden en niet te vergeten ondernemers die zich hier nadrukkelijk hebben gemanifesteerd. Ook het Steenbergen van nu komt uiteraard aan bod, zodat onze nazaten later kunnen zien hoe onze gemeenschap er in 2022 uitzag.

Met trots presenteerde de uitgever het boek op vrijdag 17 december in ’t Cromwiel in Steenbergen. Wethouder Wilma Baartmans ontving het eerste exemplaar. Het boek is verkrijgbaar bij Boekhandel Vermeulen en te bestellen! Voor meer informatie over dit boek kan je mailen naar: jubileumboek@gemeente-steenbergen.nl.

HET JUBILEUMBOEK ALS HISTORISCH CADEAU VOOR UW MEDEWERKERS EN RELATIES
Wil je een exclusieve uitgave van het Jubileumboek met de opdruk van jouw bedrijfslogo op de cover of zelfs een eigen hoofdstuk? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Bekijk de tarieven en bestel de unieke uitgave van het Jubileumboek via de website van Kick uitgevers.