Het sportfeest

01 mei 22

In alle kernen!

Het Sportfeest wordt een feest van kennis, beweging en verbinding. Een feest van kennis over de sport(verenigingen) in onze gemeente. Een feest die ons letterlijk in beweging brengt. Een feest die onze kernen, sportverenigingen, sportevenementen, sportactiviteiten en mensen met elkaar verbindt. Een feest waarin de gemeente Steenbergen voor even ‘de sportiefste gemeente van NL’ is.

Het Sportfeest wordt een feest waarin bestaande en nieuwe sportevenementen en -activiteiten in het teken van het Jubileumjaar 2022 zijn gebundeld. Een feest waarin de gemeente Steenbergen voor even ‘de sportiefste gemeente van NL’ is in de maanden mei en juni. Dus organisatoren van bestaande sportevenementen/-activiteiten: meld je! Maar ook zijn er nieuwe evenementen en activiteiten. Bijvoorbeeld: een mega zeskamp, een poldertocht en een sport- en spellendag voor alle scholen. Kortom, voor jong en oud.

Binnenkort meer informatie. En organisatoren van bestaande sportevenementen/-activiteiten: meld je! Jullie activiteiten nemen we graag op in het activiteitenprogramma.

Deel deze pagina

Niets missen?

Wil jij graag op de hoogte blijven van de feestactiviteiten? Schrijf je dan in voor de Jubileumnieuwsbrief! Deze zullen we regelmatig versturen om je alles te vertellen over aankomende activiteiten. Zo weet je zeker dat je niets mist!