Kern&Kwis

01 okt 22

Alle kernen!

Spanning en sensatie, krakende hersenen en een bezweet voorhoofd. Wie meedoet aan de Kern&Kwis 2022 moet wel weten waar hij aan begint. De gemeente Steenbergen bestaat 25 jaar en dat vieren we met het grootste spel ooit gespeeld binnen onze grenzen. Of je nu piepjong of wat ouder bent, denker of doener, creatief of sportief bent; jij kunt meedoen!

Tijdens een uren durende strijd nemen teams uit heel de gemeente Steenbergen het tegen elkaar op. Door het beantwoorden van vragen, maar  ook door het kraken van codes en het oplossen van puzzels. Zet je creatieve brein in de hoogste versnelling en zorg ervoor dat je topfit bent, want ook je sportieve kant wordt niet vergeten. Doe met een team tussen de 8 en 15 personen mee vanuit eigen huis, het plaatselijke café of de kantine. Of je daar blijft, is nog maar de vraag. Er liggen namelijk nog heel wat avonturen in het verschiet….Kern&Kwis 2022. Je wilt ‘m niet gemist hebben!

Meld je snel aan via www.kernenkwis.nl

Deel deze pagina

Niets missen?

Wil jij graag op de hoogte blijven van de feestactiviteiten? Schrijf je dan in voor de Jubileumnieuwsbrief! Deze zullen we regelmatig versturen om je alles te vertellen over aankomende activiteiten. Zo weet je zeker dat je niets mist!