La Vuelta Holanda raast door het Jubileumjaar

21 aug 22

Dinteloord en Steenbergen

In de Tachtigjarige Oorlog werden de stadspoorten met hand en tand verdedigd om het Spaanse leger buiten de vesting te houden. Eeuwen later leggen we juist de rode loper uit voor de Ronde van Spanje, of beter gezegd La Vuelta Holanda. De laatste etappe op 21 augustus raast door ons Jubileumjaar. De link met activiteiten in ons Jubileumjaar mag natuurlijk niet ontbreken. Dus zijn er ook vele wieleractiviteiten rondom de Vuelta. Benieuwd naar een overzicht van alle activiteiten, het parcours, de doorkomsttijden en nog veel meer? Bekijk alle informatie hieronder.

 Alle info in één overzicht

WIN EEN GOODIEBAG!

Na de Vuelta recyclen we het grote wielerspandoek aan de Watertoren tot een aantal tassen. Wil jij kans maken op één van die tassen met heel wat leuke (Spaanse) cadeaus. Stuur dan een foto van jouw versierde huis, jouw Spaanse outfit, jouw eigen spandoek of wat dan ook maar met de Vuelta te maken heeft naar communicatie@gemeente-steenbergen.nl. Of stuur ons een privébericht op de socials!

We kleuren onze gemeente in de typische Spaanse rode kleur voor de doorkomst van de Vuelta!

 

Deel deze pagina

Niets missen?

Wil jij graag op de hoogte blijven van de feestactiviteiten? Schrijf je dan in voor de Jubileumnieuwsbrief! Deze zullen we regelmatig versturen om je alles te vertellen over aankomende activiteiten. Zo weet je zeker dat je niets mist!