Vereeuwig de gemeente!

20 nov 21

Alle kernen!

Op 20 november 2021 start een reizende expositie door de gemeente Steenbergen. Een expositie die door alle kernen gaat. De fotografen van de fotoclubs, maar ook inwoners uit de gemeente kunnen hun foto’s opsturen met als opdracht “Vereeuwig de gemeente”. Foto’s van de mooiste plekjes, foto’s met een geschiedenis of iets opmerkelijks wat in onze gemeente is te zien, het kan allemaal. Zolang wij er maar het wow-effect van krijgen!

Stuur jouw foto in via info@steenbergen2022.nl en wie weet zie je jouw foto wel terug in de expositie en win je één van de mooie prijzen! We beginnen 20 november 2021 in ‘t Cromwiel in Steenbergen. Vanaf daar zal de expositie reizen door onze gemeente in het Jubileumjaar. Elke twee maanden verhuizen de foto’s van plek. De prijzen zijn als volgt:

Plek 1: Cursus van André Roosenburg Fotografie (ARF)
Plek 2: Vergroting van een foto bij Fuiji Images Products en Solutions uit Steenbergen
Plek 3: Fototijdschriftenpakket

De expositie wordt mogelijk gemaakt door Fotoclub Steenbergen en Fotoclub Brabantse Wal, in samenwerking met de gemeente Steenbergen. Op de websites van de clubs vind je meer informatie. 

Deel deze pagina

Niets missen?

Wil jij graag op de hoogte blijven van de feestactiviteiten? Schrijf je dan in voor de Jubileumnieuwsbrief! Deze zullen we regelmatig versturen om je alles te vertellen over aankomende activiteiten. Zo weet je zeker dat je niets mist!