Verenigd & Vereeuwigd

19 mrt 22

Locatie ’t Cromwiel en een live-uitzending via de SLOS

Het grote Jubileumjaar gaat van start, met een bijzonder aftrapmoment én de presentatie van het Jubileumprogramma 2022, dit alles in samenwerking met Volharding Steenbergen. Een historische gebeurtenis die je niet wilt missen!

Volharding Steenbergen neemt samen met andere muziekgroepen en artiesten uit de gemeente iedereen mee in 750 jaar Steenbergen. Speciale gebeurtenissen uit alle kernen worden omlijst door bijpassende livemuziek en visuele effecten. Ook maken we het officiële Jubileumprogramma 2022 bekend.

Kaartje gekocht?

In maart hopen we weer met publiek in de zaal te kunnen optreden. Daarom blijven de verkochte kaarten gewoon geldig. Het is natuurlijk mogelijk dat je al kaarten hebt gekocht maar in het nieuwe weekend niet kan of wil komen. In dat geval kan je je geld terug krijgen. Dit kan door je kaarten in een envelop te stoppen met daarbij je IBAN nummer, de juiste tenaamstelling en een telefoon nummer af te geven of op te sturen naar Oudlandsestraat 5, 4651 MA, Steenbergen. Het geld wordt dan zo snel mogelijk op je rekening gestort.

 

 

Deel deze pagina

Niets missen?

Wil jij graag op de hoogte blijven van de feestactiviteiten? Schrijf je dan in voor de Jubileumnieuwsbrief! Deze zullen we regelmatig versturen om je alles te vertellen over aankomende activiteiten. Zo weet je zeker dat je niets mist!