Verenigd & Vereeuwigd

20 nov 21

Locatie ’t Cromwiel en een live-uitzending via de SLOS

Het grote Jubileumjaar gaat van start, met een bijzonder aftrapmoment én de presentatie van het Jubileumprogramma 2022 en het Jubileumboek, dit alles in samenwerking met Volharding Steenbergen. Een historische gebeurtenis die je niet wilt missen!

Naast het jaarconcert van Volharding, wordt de fototentoonstelling voor het Jubileumjaar voor het eerst getoond. Deze fototentoonstelling, mede mogelijk gemaakt door verschillende fotoclubs, zal de komende maanden gaan rondtrekken in alle kernen. Ook maken we het officiële Jubileumprogramma 2022 bekend en vindt de lancering van het Jubileumboek plaats!

Volharding Steenbergen neemt samen met andere muziekgroepen en artiesten uit de gemeente iedereen mee in 750 jaar Steenbergen. Speciale gebeurtenissen uit alle kernen worden omlijst door bijpassende livemuziek en visuele effecten.

 

 

Deel deze pagina

Niets missen?

Wil jij graag op de hoogte blijven van de feestactiviteiten? Schrijf je dan in voor de Jubileumnieuwsbrief! Deze zullen we regelmatig versturen om je alles te vertellen over aankomende activiteiten. Zo weet je zeker dat je niets mist!