De officiële Jubileumvlag 2022; stem nu!

Het Genootschap van de Meermin – waarin tal van betrokken inwoners uit de gemeente Steenbergen zitting hebben – heeft sinds de zomer creatieve plaatsgenoten opgeroepen om een eigen ontwerp te maken voor de feestelijke vlag die in het Jubileumjaar 2022 overal in de
gemeente zal wapperen. Inmiddels zijn er 10 ontwerpen geselecteerd uit de binnengekomen inzendingen. Breng nu je stem uit op je favoriete vlag!

Alle inwoners van de gemeente worden nu gevraagd om hun stem uit te brengen, om te komen tot een top 3. Uit de 3 vlagontwerpen met de meeste stemmen, zal een uit alle woonkernen samengestelde jury een keuze maken. Stem je mee?  De winnende vlag wordt later op een feestelijke bijeenkomst bekend gemaakt en zal niet alleen in het Jubileumjaar te zien zijn. De vlag wappert ook trots tijdens evenementen en op speciale dagen die in deze gemeenschap worden gevierd.

Welke ontwerpers slagen “Met vlag en wimpel”? Stem voor 1 februari 202, ga naar bit.ly/jubileumvlag!

Of scan de onderstaande QR code met je telefoon.

Een aantal ontwerpers heeft een motivatie meegestuurd. 

 

Deel deze pagina

Niets missen?

Wil jij graag op de hoogte blijven van de feestactiviteiten? Schrijf je dan in voor de Jubileumnieuwsbrief! Deze zullen we regelmatig versturen om je alles te vertellen over aankomende activiteiten. Zo weet je zeker dat je niets mist!