De officiële Jubileumvlag 2022

Het Genootschap van de Meermin – waarin tal van betrokken inwoners uit de gemeente Steenbergen zitting hebben – heeft sinds de zomer creatieve plaatsgenoten opgeroepen om een eigen ontwerp te maken voor de feestelijke vlag die in het Jubileumjaar 2022 overal in de gemeente zal wapperen. Inmiddels zijn er 10 ontwerpen geselecteerd uit de binnengekomen inzendingen. 

Alle inwoners van de gemeente werden in januari gevraagd om hun stem uit te brengen, om te komen tot een top 3. Uit de 3 vlagontwerpen met de meeste stemmen, zal een uit alle woonkernen samengestelde jury een keuze maken. De winnende vlag wordt later op een feestelijke bijeenkomst bekend gemaakt en zal niet alleen in het Jubileumjaar te zien zijn. De vlag wappert ook trots tijdens evenementen en op speciale dagen die in deze gemeenschap worden gevierd.

Deel deze pagina

Niets missen?

Wil jij graag op de hoogte blijven van de feestactiviteiten? Schrijf je dan in voor de Jubileumnieuwsbrief! Deze zullen we regelmatig versturen om je alles te vertellen over aankomende activiteiten. Zo weet je zeker dat je niets mist!