Kom naar het Sportfestival op 2 juli 2022

In mei en juni 2022 is de gemeente Steenbergen duidelijk de sportiefste gemeente van Nederland. Met volop activiteiten zijn inwoners en verenigingen volop in beweging. Het begon allemaal op Koningsdag. In diverse kernen werd de voorronde van de mega-zeskamp georganiseerd. Veel teams streden voor een plekje in de finale op zaterdag 2 juli. Maar vergeet ook zeker de Koos Moerenhout Classic, Roparun, gezamenlijke sportdagen, de Poldertocht en het voetbaltoernooi niet.
Er staat op 2 juli nog meer op het programma. Een Sportfestival om niet te missen!

Opening
Alle activiteiten vinden plaats op het sportpark aan de Seringenlaan in Steenbergen tussen 14.00 – 23.00 uur.
De opening wordt verzorgd door jonge meiden van ’t R@velijn die speciaal ter ere van het Jubileumjaar een Jubileummove hebben gemaakt. Iedereen wordt uitgenodigd om mee te dansen en dit Sportfestival sportief af te trappen.

Finale mega-zeskamp
Elke finalist uit de voorronde van de mega-zeskamp strijdt op 2 juli in de grote finale. Zes teams bewijzen met grote en kleine spellen dat zij toch echt wel de sportiefste, sterkste en snelste kern zijn van de gemeente Steenbergen. Wie gaat er met de winst vandoor? De finale start om 14.00 uur


Jeugdvoetbaltoernooi
Er vindt ook een jeugdvoetbaltoernooi plaats tussen de verschillende kernen. Kinderen tussen de 12-16 jaar hebben zich in mei gekwalificeerd voor het eindtoernooi op 2 juli. Om 15.00 uur start de strijd om de titel ‘Beste voetbalteam van het Jubileumjaar’.

Sportverkiezingen
Terug van weggeweest: de Sportverkiezingen van de gemeente Steenbergen. Speciaal in dit feestelijke jubileumjaar worden de verkiezingen weer georganiseerd. Er zijn diverse categorieën en er wordt een speciale aanmoedigingsprijs uitgereikt. De uitreiking start om 19.00 uur.

Maak kennis met de verenigingen
De gemeente Steenbergen heeft een rijk sportverenigingsleven. Tientallen verenigingen  zetten zich in om inwoners te laten sporten en bewegen. Tijdens het Sportfestival zijn er sportorganisaties en -verenigingen aanwezig om inwoners kennis te laten maken met sport en de vereniging. Dus heb je altijd al eens willen tennissen, wielrennen, fitnessen

Deel deze pagina

Niets missen?

Wil jij graag op de hoogte blijven van de feestactiviteiten? Schrijf je dan in voor de Jubileumnieuwsbrief! Deze zullen we regelmatig versturen om je alles te vertellen over aankomende activiteiten. Zo weet je zeker dat je niets mist!