We gaan samen geschiedenis maken!

Beste inwoners,

De voorbereidingen zijn in volle gang om in 2022 het 750-jarig bestaan van de stad Steenbergen en het 25-jarig bestaan van onze huidige gemeente uitgebreid te gaan vieren.

Achter de schermen wordt druk gewerkt om ervoor te zorgen dat de talloze activiteiten die jaarlijks in al onze kernen worden georganiseerd in 2022 een extra feestelijk tintje te geven.

Daarnaast staan er meerdere nieuwe evenementen op stapel, waarmee we heel onze gemeenschap letterlijk en figuurlijk in beweging gaan krijgen, zeker weten. Voor alle doelgroepen en leeftijden zullen er – in al onze kernen – allerlei culturele, historische en sportieve festiviteiten zijn om aan mee te doen en met volle teugen van te genieten. Dus hou je agenda voor heel dat jaar maar alvast vrij!

Dankzij de ambassadeurs van het Genootschap van de Meermin wordt het Jubileumjaar verankerd in alle geledingen van onze samenleving en barst het van de ideeën om van 2022 op voorhand een onvergetelijk feestjaar te maken. Het mag voor zich spreken dat we hieraan vanuit de gemeente, met ons (project)team 2022, op alle fronten onze medewerking verlenen.

We gaan samen (nieuwe) geschiedenis maken, dat staat wat mij betreft als een paal boven water. Dus ik zou zeggen: ga ook met ons in zee, dan praten ze over 750 jaar nóg over 2022!

Wilma Baartmans, wethouder

Deel deze pagina

Niets missen?

Wil jij graag op de hoogte blijven van de feestactiviteiten? Schrijf je dan in voor de Jubileumnieuwsbrief! Deze zullen we regelmatig versturen om je alles te vertellen over aankomende activiteiten. Zo weet je zeker dat je niets mist!