Scholieren in beweging tijdens speciale sportdag

De afgelopen weken hebben we het al kunnen merken: in mei en juni is de gemeente Steenbergen de sportiefste gemeente van Nederland. Met talloze activiteiten in de kernen, op scholen en bij verenigingen zijn we volop in beweging.
Ook is een groep enthousiaste vrijwilligers de aflopen maanden volop bezig geweest om een gezamenlijke sportdag voor alle basisschoolleerlingen in gemeente Steenbergen te organiseren.

Sportdag basisscholen
Op maandag 13 juni zijn de groepen 7 en 8 van alle basisscholen in de gemeente aan de beurt. Bij Zwembad de Meermin gaan ze met elkaar de strijd aan op het gras én in het water.
Op woensdag 15 juni gaan alle overige groepen (1 t/m 6) sporten. De groepen zijn te vinden in Kruisland, Dinteloord of Steenbergen. Iedereen laat zich van zijn sportiefste kant zien tijdens het spelen van 10 spellen.

Sportdag ’t Ravelijn
Ook gaan de leerlingen van ’t Ravelijn sporten en bewegen. Zij zijn op dinsdag 14 juni te vinden in en rondom Zwembad de Meermin.

Aanmoedigen
Kom iedereen aanmoedigen om de beste prestatie neer te zetten. Papa’s, mama’s, opa’s, oma’s, broers, zussen en andere fans zijn van harte welkom.

Deel deze pagina

Niets missen?

Wil jij graag op de hoogte blijven van de feestactiviteiten? Schrijf je dan in voor de Jubileumnieuwsbrief! Deze zullen we regelmatig versturen om je alles te vertellen over aankomende activiteiten. Zo weet je zeker dat je niets mist!