Nominaties sportverkiezingen

Vanaf nu kun je je teamlid, sportidool, talent of favoriete team nomineren voor de Sportverkiezingen door middel van een nominatieformulier.

De Sportverkiezingen zijn, na een periode van 5 jaar, terug van weggeweest! In het kader van het Jubileumjaar organiseren we een speciale editie van deze verkiezingen. Dit gebeurt op 2 juli 2022 bij het Sportfestival, maar je kunt nu al iemand nomineren. De Steenbergse sportverkiezingen zijn een erkenning voor sporters die een prestatie van formaat hebben neergezet in de afgelopen 5 jaar. Ook is het een stimulans om te gaan sporten en je vereniging in het zonnetje te zetten.

De categorieën zijn als volgt:

Sportman

Nominatie naar aanleiding van prestatie op lokaal, regionaal en-of landelijk niveau.

Sportvrouw

Nominatie naar aanleiding van prestatie op lokaal, regionaal en-of landelijk niveau.

Sportploeg

Nominatie naar aanleiding van prestatie op lokaal, regionaal en-of landelijk niveau.

Sporttalent

Nominatie naar aanleiding van prestatie op lokaal, regionaal en-of landelijk niveau t/m 14 jaar.

Sportsenior

Nominatie naar aanleiding van prestatie op lokaal, regionaal en-of landelijk niveau (55+).

Unieke sporter

Nominatie naar aanleiding van persoonlijke prestaties.

Vrijwilliger/trainer

Wie verdient het om in het zonnetje gezet te worden? Bijvoorbeeld x aantal jaar inzet voor een vereniging.

Aanmoedigingsprijs

Nominatie naar aanleiding van persoonlijke prestaties.

Tot en met 5 juni 2022 kun je je favoriete sporter(s) uit de gemeente Steenbergen voordragen. Ken je een sporter/sportster/team/talent/coach die de afgelopen 5 jaar een bijzondere prestatie heeft neergezet? Meld diegene dan aan door het nominatieformulier (digitaal) in te vullen en op te sturen naar 2022@gemeente-steenbergen.nl. Daarna maakt de organisatie een lijst met de genomineerde sporters. Daarnaast zijn er ook sporters uit de gemeente die kans maken op de speciale aanmoedigingsprijs.

Het is hierbij belangrijk dat je duidelijk beschrijft wat de betreffende sporter, sportploeg, talent of coach in de afgelopen 5 jaar voor bijzondere prestatie(s) heeft geleverd. Een jury zal uit alle voordrachten in iedere categorie streven om drie personen/ploegen te nomineren en daaruit de uiteindelijke winnaars te kiezen.

>> NOMINATIEFORMULIER (DOWNLOAD)

Deel deze pagina

Niets missen?

Wil jij graag op de hoogte blijven van de feestactiviteiten? Schrijf je dan in voor de Jubileumnieuwsbrief! Deze zullen we regelmatig versturen om je alles te vertellen over aankomende activiteiten. Zo weet je zeker dat je niets mist!