Vier hengelsportclubs houden speciale jubileumeditie viswedstrijd

De gemeente Steenbergen is maar liefst vier hengelsportverenigingen rijk. Gezamenlijk houden die op 17 september een speciale jubileum-viswedstrijd aan de Bovensas.

De Kruisweel uit Kruisland, Het Loze Vissertje uit Steenbergen, De HeenseMolense Sportvissers en de Eendrachtvissers (Nieuw-Vossemeer) gaan op zaterdag de 17e deze bijzondere maar sportieve strijd aan. Om 08.00 uur vindt de loting plaats en om 09.00 uur start de wedstrijd, die vervolgens tot 12.00 uur duurt. Bij de opening is ook wethouder Esther Prent aanwezig, mede vanwege het feestelijke jubileumkarakter van deze ochtend. Zij geeft het startschot.

Niet alleen voor leden

Er is plaats voor 36 senioren en 20 junioren, die een afzonderlijke wedstrijd gaan vissen met afzonderlijke prijzen. Het inschrijfgeld is €10,- voor de senioren en voor de junioren tot en met 14 jaar is het gratis.

Niet alleen de leden van de hengelsportverenigingen zijn welkom. Iedere inwoner van hele gemeente steenbergen mag deelnemen maar je moet wel in het bezit zijn van een geldige VISpas. Inschrijven kan nog tot en met 10 september via info@dekruisweel.nl. Rond 13.30 uur zal de prijsuitreiking plaatsvinden bij Minicamping Buiten aan de Baak, gelegen aan de Kruislandsedijk 34a.

Foto’s Bovensas: Henri van der Stelt (voorzitter HSV de Kruisweel) / cartoon: Pixabay

Deel deze pagina

Niets missen?

Wil jij graag op de hoogte blijven van de feestactiviteiten? Schrijf je dan in voor de Jubileumnieuwsbrief! Deze zullen we regelmatig versturen om je alles te vertellen over aankomende activiteiten. Zo weet je zeker dat je niets mist!