Verenigd en Vereeuwigd’ verplaatst

Verenigd en Vereeuwigd’ verplaatst naar 19 en 20 maart 

De aftrap van het Jubileumjaar 2022 gaat aanstaande zaterdag helaas niet door, als gevolg van  het aangescherpte coronabeleid, dat uiteraard ook onze inwoners en ondernemers raakt. De organisatie Jubileumjaar 2022 en muziekvereniging Volharding Steenbergen vinden dit niet het juiste moment om het jubileumjaar op feestelijke wijze te openen en hebben in goed overleg besloten “Verenigd en Vereeuwigd” te verplaatsen naar het weekend van 19 en 20 maart 2022.

In plaatst van de live uitzending van de SLOS van “Verenigd en Vereeuwigd” op zaterdag 20 november, komt er nu een extra uitzending van het Jubileumjournaal. Vanaf 19.30 uur wordt daarin een vooruitblik op het Jubileumprogramma van 2022 gepresenteerd.

Foto-expositie
Het startmoment van de reizende foto-expositie door de gemeente Steenbergen gaat wel door. Voor deze tentoonstelling zijn Fotoclub Steenbergen en Fotoclub Brabantse Wal, maar ook inwoners, aan de slag gegaan met de opdracht ‘Vereeuwig de gemeente’. Het resultaat is een  fraaie expositie met historische afbeeldingen, foto’s van de mooiste plekjes en van opmerkelijke zaken in onze gemeente. De reizende expositie wordt elke twee maanden naar een nieuwe plek in een andere kern verplaatst en begint komende zaterdag in ’t Cromwiel in Steenbergen.

Waardering
Het uitstel van “Verenigd en Vereeuwigd” is natuurlijk een flinke tegenslag voor met name de vele vrijwilligers van Volharding en alle andere betrokkenen. Velen van hen zijn al meer dan een jaar bezig met de voorbereidingen van het concert. Burgemeester Ruud van den Belt: “Wij hebben grote waardering voor het moedige besluit om dit evenement, waar iedereen zich zo op had verheugd, uit te stellen. Hieruit spreekt een groot gevoel van solidariteit met heel onze gemeenschap. Natuurlijk gaan we er alles aan doen om Verenigd & Vereeuwigd volgend jaar alsnog tot een groot succes te maken.”

Kaarten
Reeds gekochte kaarten voor “Verenigd en Vereeuwigd” blijven geldig voor de uitvoering van volgend jaar. Wilt u de tickets toch graag inleveren? U krijgt dan het volledige aankoopbedrag terug. Kijk op www.volhardingsteenbergen.nl voor de mogelijkheden.

Deel deze pagina

Niets missen?

Wil jij graag op de hoogte blijven van de feestactiviteiten? Schrijf je dan in voor de Jubileumnieuwsbrief! Deze zullen we regelmatig versturen om je alles te vertellen over aankomende activiteiten. Zo weet je zeker dat je niets mist!