ABS Reclame

,,Je schrijft ongemerkt samen een stukje geschiedenis. Het is leuk om daaraan een bijdrage te leveren!” Paul Visser, eigenaar van ABS Reclame, is een van de hoofdsponsors van het Jubileumjaar en kijkt er al erg naar uit. 

Het bedrijf van Paul is ABS Reclame, opgericht in Steenbergen en momenteel gevestigd in Barendrecht. Zelf woont hij sinds 2003 met veel plezier in Steenbergen. ,,Wij zijn gespecialiseerd in interieur signing. Dat wil onder andere zeggen het aanbrengen van diverse folies op glaswanden, losse letter decoraties, akoestische doeken en akoestisch behang. Daarnaast leveren wij ook andere vormen van reclame, zoals autobelettering, vlaggen en banieren, spandoeken, zonwerende folies en veiligheidsfolies.”

Sociale binding

Paul is gestart met ABS-reclame in Steenbergen, in een ruimte naast zijn huis. Maar omdat zijn bedrijf steeds verder groeide, besloot hij het bedrijf naar Barendrecht te verhuizen. ,,Ons werkveld bevindt zich tussen Groningen en Brussel, maar het grootste gedeelte bevindt zich toch wel in de Randstad. Zelf kom ik uit Rotterdam en woon al vele jaren met plezier in Steenbergen. Ik vind het een hele leuke plaats met veel activiteiten. Er is veel sociale binding en er wordt een hoop georganiseerd.”

Juist vanwege deze sociale binding besloot hij sponsor te worden. ,,Je schrijft straks ongemerkt een stukje geschiedenis. Het is leuk om daaraan een bijdrage te leveren. Ik vind het dan ook een eer dat we daarvoor gevraagd zijn.”

De sponsoring doet Paul door middel van materialen. ,,Zoals vlaggen, posters en andere reclame-uitingen. Wat we produceren, zie je dus straks hangen in de gemeente. Een stukje herkenbaarheid, dat is voor ons wel extra leuk natuurlijk.”

Enthousiasme 

Zelf heeft Paul al veel zin in het Jubileumjaar. ,,Ik ben heel nieuwsgierig naar wat er allemaal gaat gebeuren. Als ik hoor hoe enthousiast iedereen is, zal dat zeker goed komen.”