Rabobank Zuidwest-Brabant

Rabobank is diepgeworteld in de samenleving. We zijn een coöperatieve bank met een missie. Samen met klanten, leden en partners zetten we ons al 125 jaar in voor een toekomstbestendige samenleving en grote maatschappelijke uitdagingen. Met als uitgangspunt dat we samen meer bereiken dan alleen.

In Nederland bundelden eind negentiende eeuw inventieve boeren en tuinders hun krachten in onze coöperatieve bank. Niet met aandeelhouders, maar met leden om samen te werken aan structurele oplossingen voor de uitdagingen van destijds. We doen dit nu nog steeds en zijn wereldwijd actief. In Nederland bedienen we particuliere en zakelijke klanten met een breed assortiment aan financiële producten.

Een deel van onze winst investeren we in de samenleving. Het gaat ons om wat er in de samenleving speelt. Hoe we onze gezamenlijke leefwereld kunnen versterken en toekomstbestendig kunnen maken. Zodat mensen de keuzes kunnen maken die voor hen belangrijk zijn. Nu én in de toekomst. Precies ook wat dit fantastische jubileum nastreeft. Het is geweldig om te zien hoe alle kernen van de gemeente Steenbergen hun krachten bundelen om samen te vieren en geschiedenis te maken. De saamhorigheid is enorm, het is een feest van én voor iedereen. Wij ondersteunen jubileumjaar 2022 dan ook van harte en zijn trots dat we daar als Rabobank onderdeel van uitmaken!

Bekijk ook het magazine Rabo & Co met een artikel over het Jubileumjaar 2022.