Wie helpt er mee om de Steenbergse Burendag nog leuker te maken?

Op 25 september viert Steenbergen Burendag. Dat is hét moment om je straat- en buurtgenoten weer eens te ontmoeten. Gezellig bijpraten onder het genot van een kop koffie of thee, een hapje en een drankje. Samen nog wat leuke activiteiten meemaken. Er is op meerdere plaatsen van alles te doen die dag.

Spil in de organisatie van deze gezellige ontmoetingen is De Ontmoetingswinkel. Maar natuurlijk zijn er meer mensen nodig om van deze extra feestelijke editie (Steenbergen bestaat in 2022 immers 750 jaar!) iets leuks te maken. Daarom zijn vrijwilligers van harte welkom.

Nodig je buren uit

Vind je het leuk om tijdens de Burendag actief bij te dragen aan de ontmoetingen en activiteiten in jouw buurt? Meld je dan vooral aan! Daarnaast is het idee om buurtbewoners persoonlijk uit te nodigen. Met z’n tweeën ga je dan in een paar straten mensen aan de voordeur persoonlijk vragen om bij die gezellige dag aan te sluiten. Ook daarvoor kan je je aanmelden als vrijwilliger. Zo ontmoet je niet alleen tijdens Burendag volop mensen maar ook al een week eerder. Dat uitnodigen is gepland voor 16 en 17 september. Mocht je maar op één datum tijd hebben, ben je natuurlijk net zo welkom.

Aanmelden kan bij Rian Liefhebber van De Ontmoetingswinkel aan de Kaaistraat 30. Loop gerust even binnen voor meer info of om je aan te melden. Mailen kan ook natuurlijk. Stuur je bericht dan naar info@de-ontmoetingswinkel.nl.

Deel deze pagina

Niets missen?

Wil jij graag op de hoogte blijven van de feestactiviteiten? Schrijf je dan in voor de Jubileumnieuwsbrief! Deze zullen we regelmatig versturen om je alles te vertellen over aankomende activiteiten. Zo weet je zeker dat je niets mist!